Học bổng toàn phần sau đại học tại đại học Nam Úc, 2017 của chính phủ Úc

Đăng lúc: Thứ hai - 06/02/2017 22:20 - Người đăng bài viết: Phòng KHCN
Thông tin học bổng

Bậc học: Sau đại học:

Ngành học: Các ngành học tại trường

Scholarship Award: Scholarship includes at least $26,288 per annum for 3 years, with the possibility of one six-month extension (2016 stipend rate). An IPRS will cover your tuition fees and your Overseas Student Health Cover (OSHC), and provide a stipend (living allowance), but will not pay for travel expenses. A thesis allowance is funded to cover the cost of printing and binding the thesis.

Scholarship can be taken in Australia

Eligibility: The criteria:

• Generally an applicant must have first-class Honours or equivalent to gain a scholarship at the University of South Australia.
  • An awardee must be enrolled on a full-time basis as a candidate for a Masters by Research or PhD at the University of South Australia.
  • An awardee shall be enrolled as an internal candidate at the University of South Australia.

Nationality: International Students are eligible to apply.

College Admission Requirement

Entrance Requirement: An applicant must have first-class Honours or equivalent to gain a scholarship at the University of South Australia.

Test Requirement: No

English Language Requirements: Applicants from outside the home country will often need to meet specific English language/other language requirements in order to be able to study there.

How to Apply: The mode of applying is online.

Đơn xin học bổng

Hạn nộp hồ sơ: 30/8/2017